My Artistic Interiors - inkijkexemplaar

My Artistic Interiors

Boek

“My Artistic Interiors” van Suzanne Loggere geeft liefhebbers van interieur een ruime blik in de professionele wereld van interior decorating. In dit boek laat Suzanne Loggere zien hoe creativiteit en kleur, de beleving van een interieur volledig kunnen veranderen.

Over het boek

Suzanne Loggere heeft in 1982 Loggere Wilpower opgericht en is sindsdien succesvol ondernemer in de interieurcouture. Loggere Wilpower is een agentschap van een groot aantal luxe interieurmerken. Haar stijl wordt internationaal hoog aangeslagen: topmerken als Elitis uit Frankrijk, het Italiaanse Etro, het Spaanse Lizzo, het eeuwenoude Venetiaanse huis Rubelli en het Amerikaanse Donghia vertrouwen en respecteren de manier waarop Loggere de kostbare materialen in verrassende combinaties bij elkaar brengt.

In 2016 zit Suzanne Loggere drie decennia in het vak. Natuurlijk verschenen er talloze tijdschriftartikelen over haar landgoed en bedrijf. Maar een boek ontbrak nog. Over het onderwerp voor het boek: gebruik van kleur in het interieur, put Loggere uit een rijkgeschakeerde ervaring.

Twee keer per jaar ontvangt ze de Nederlandse interieurwereld met frisse presentaties van haar soms gedurfde keuzes en kleur combinaties. Niet alleen in de showroom Landhuis Gooilust, maar ook in haar woning in de Orangerie van Landgoed Hilverbeek, laat Loggere zien hoe creativiteit en kleur de beleving van een interieur volledig kunnen veranderen. Die ingrepen hoeven niet persé met grote budgetten gepaard te gaan; vaak is een pot verf al voldoende.

My Artistic Interiors - boekomslag

My Artistic Interiors
Suzanne Loggere
ISBN: 9789402601565
Gebonden met luxe stofomslag
€ 39,95
Aantal pagina’s: 192
Afmeting: 28 x 22 cm
Engelstalig

Mart Visser over “My Artistic Interiors”

“Dit unieke boek is een duidelijk voorbeeld van hoe haar rijk gedecoreerde kamers als een warme deken om je heen voelen, vanaf het moment dat je binnenstapt. Zie het als een ware catwalk waar de interieurs van Suzanne dienen als modellen.”

Order

“My Artistic Interiors” is vanaf 15 december 2016 beschikbaar. Het boek kost € 39,95 inclusief verzendkosten. Voor verzending binnen Europa kunt u contact met ons opnemen.

U ontvangt een persoonlijke e-mail voor betaling.